LEČENJE UPALE SINUSA PRIRODNIM PUTEM

Postoji više načina lečenja sinusa. Jedan od načina je klasičnom medicinom ( lečenje lekovima tj antibioticima), a drugi način je lečenje prirodnim putem. Mi ćemo se bazirati na lečenje prirodnim putem upale sinusa, evo jednog koristnog saveta – inhalacijom (parenje) ćete si uveliko pomoći ako imate upalu sinusa. Inhaliranje bi trebali raditi od čaja Kamilice ili Mente, a stari narodni lek je i čista rakija koja se treba ukapati po jednu kap u nozdrve.
Konzumiranjem Belog luka isto ćete si puno pomoći, unošenjem vitamina C ubrzaćete oporavak.
I ishranom, jedite što raznovrsnije voće i povrće, tako jačate organizam koji će moći ba se brani od bolesti.

Hren je jedan od najpoznatijih lekova za upalu sinusa ujedno i jedan od najstarijih lekova, možemo praviti obloge od Hrena ili sirup od Hrena za upalu sinusa.

U jednu flašu staklenu narendati Hrena i staviti u flašu, zatim u istu flašu sa Hrenom sipati do vrha vinsko sirće, kada smo to uradili flašu zatvoriti i mućkati svaki dan po nekoliko puta, flašu držati na toplom mestu i posle 10 do 15 dana tečnost za upalu sinusa je spremna za korišćenje. Kada otvorite flašu prvo trebate udisati na nos iz flaše isparavanja i miris, uveče tu tečnost stavljati na neku tkaninu, i stavljati obloge na obolele sinuse.

Na nekoj mašini za meso ili mašini za mlevenje voća i povrća samleti;
100 grama Hrena, 40 grama korijena od Đumbira i 40 grama Cikorije. Sve to staviti u staklenu teglu dobro zatvoriti teglu i poslje 10 do 15 dana držanja na toplom mestu potrebno je uzimati tu smesu svako jutro na prazan stomak po jednu kašikicu, i upala će brzo nestati.

Najprirodniji lek za upalu sinusa je verovali ili ne, MORE i SUNCE.

Želimo vam brz oporavak, nadamo se da će vam ovi saveti pomoći u borbi protiv ove bolesti.

Post Author: Saveti Prirode

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *