VAŠE RUKE OTKRIVAJU VAŠE GODINE

 

Kada se govori o starenju kože, nesvesno počinjemo da obraćamo pažnju na sve promene koje nam se dešavaju na koži, na licu, vratu i grudima. Odjednom primećujemo proširene pore, bore ispod očiju za koje se kunemo da do pre dva dana nisu ni bile tu, ili staračke pege koje se pojave preko noći.

Vaše ruke otkrivaju vaše godine! Evo načina kako da se izborite sa tim!

Jedan deo vašeg tela, na kome vaša koža najviše stari su vaše ruke. Bogom dane za razne svakodnevne aktivnosti i činjenica je da godine prolaze, a sve što se najviše upotrebljava brzo i strada. Ali ne treba da brinete, pripremili smo vam fantastičan savet koji će vam pomoći da što duže sačuvate mladalački izgled vaših ruku.

Pre svega, veoma je važno da razmotrite to koliko puta dnevno operete vaše ruke, koliko često izložite vaše ruke bakterijama i infekcijama. Iako vam se sve ovo čini nebitnim, ustvari veoma je bitno!

Prva stvar koju trebate da uradite je da pilingom odstranite mrtve čelije kože i povratite sjaj i boju vaše kože. Ovaj recept na bazi cimeta koji smo vam pripremili je zaista čudotvoran. Ovo je veoma jednostavna i prirodna mešavina prijatnog mirisa.

Za pripremu ove fantastične mešavine potrebne su vam dve kašike smeđeg šečera, jedna kašika kokosovog ulja i jedna kašika cimeta. Nežno utrljajte u kožu vaših ruku i posle 15 minuta kratkog odmora dobro isperite ruke. Tretman možete ponavljati 2 puta nedeljno.

Post Author: Saveti Prirode

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *